Presentatie in Pakhuis de Zwijger

Heb jij de presentatie over de gloednieuwe zorg-werk-woon wijk rond het Slotervaart ziekenhuis al gezien?

Zoals jullie weten hebben verschillende organisaties hun krachten gebundeld om een prachtige ontwikkeling te realiseren op de locatie van het voormalige Slotervaart ziekenhuis. Het begon met Zadelhoff, die zich ontfermde over de herinrichting van het ziekenhuis. Vervolgens hebben Sanquin, NKI en Cordaan besloten om zich aan te sluiten bij dit project. Het resultaat is de Plantijn, een plek waar ideeën geboren worden en nieuwe innovaties tot leven komen om de perfecte leefomstandigheden te creëren.

Op 22 februari werd er in Pakhuis de Zwijger een presentatie gehouden over de gloednieuwe zorg-werk-woonwijk rondom het voormalige Slotervaart ziekenhuis. In de komende jaren zal er hier een metamorfose plaatsvinden die zal uitgroeien tot een levendige stadswijk voor iedereen. De Plantijn is een van de zes deelgebieden in het ontwikkelgebied Schinkelkwartier en heeft grote ambities. Het moet een plek worden die Amsterdam een nieuwe impuls geeft met moderne, hoogwaardige en betaalbare zorg-werk-woon bestemmingen. Aanwezig bij de presentatie waren onder andere Martine Gründemann, Rogier van den Braak, Huub Juurlink, Cecile Wentges, Frank Karssing, Lucien Stöpler en Lieke van der Wal. Dit zijn betrokkenen van Zadelhoff, Slotervaart Centrum, Sanquin, Juurlink [+] geluk en de Gemeente Amsterdam.

Als je meer wilt weten over wat er besproken werd, bekijk dan de Mash-up of kijk de volledige versie terug op de youtube: https://youtu.be/7h68c4TqYzM